TTouch® for you (voor mensen)

Tellington TTouch® is ontwikkeld als een modern holistisch concept, gebaseerd op een vriendelijke en respectvolle manier van trainen/werken met alle diersoorten. 

 

Tijdens de verdere ontwikkeling en het uitdragen van de methode is TTouch ook heerlijk ontspannend en effectief voor mensen gebleken.

Daarom is er ook een een opleiding ontstaan met als specialisatie het toepassen van de Tellington TTouch® methode bij mensen.

 

  

TTouch® geeft niet alleen een heerlijk ontspannen gevoel, maar kan ook op veel manieren ondersteunend werken voor ons lichaam  of verlichting geven bij tal van symptomen*. 

 

De Tellington TTouch® methode kan ons o.a. helpen bij:

  • Onze gemoedstoestand: denk bijvoorbeeld aan stress, onrust, angst, depressie, hyperactiviteit, verdriet.
  • Onze gezondheid: denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, spanning, misselijkheid, verteringsproblemen, letsel, pijn (accuut of chronisch), artrose, shock, ondersteuning na een operatie.
  • Het verbeteren: denk bijvoorbeeld aan concentratie, creativiteit, leervaardigheid, intuïtie, zelfgenezend vermogen, levensvreugde

 

De Tellington TTouch® methode bij mensen bestaat uit:

  • De Tellington TTouch; dit zijn zachte specifieke aanrakingen op het lichaam. Er wordt gewerkt met tientallen verschillende cirkelvormige, liftende en strijkende TTouches.
  • Gebruik van lichaamsbandages (wraps). 
  • Achterliggende filosofie en intentie.   

Zowel Reiki als TTouch® werken holistisch en hebben een positief effect op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Dus ook voor jezelf is een bezoek aan mijn praktijk zeker aan te bevelen.

 

MEER WETEN??

Wil je ook de positieve werking van TTouch® for You ontdekken? Stuur mij een bericht, in het kader van de studiecasussen voor mijn opleiding ben ik op zoek naar mensen die een sessie willen.

 


 

* TTouch is absoluut nooit een vervanging van een geneeskundige behandeling of eventuele medicijnen. Het kan wel een uitstekende aanvulling zijn en gaat goed samen met andere alternatieve of reguliere geneeswijzen.