Graag stel ik mij voor

 

Mijn naam is Monique Willemen en al vanaf mijn jeugd heb ik een groot hart voor dieren. Zolang ik me kan herinneren heb ik ook eigenlijk altijd wel een huisdier gehad. Momenteel heb ik honden, katten, kippen en schapen.

 

In 2006 ben ik uit persoonlijke belangstelling begonnen met Reiki 1. Vrijwel vanaf het begin ben ik ook Reiki gaan toepassen bij mijn eigen dieren. Ik ontdekte hierbij al heel snel de positieve resultaten en besloot om hier verder mee te gaan.

 

Naast mijn reguliere humane Reiki opleiding heb ik ook opleidingen gevolgd als energetisch dierentherapeut. Dit geldt ook voor het toepassen van Bachbloesems, want wat voor mensen goed is, werkt ook voor dieren!

 

Om nog meer voor dieren te kunnen betekenen ben ik de opleiding Tellington TTouch® voor gezelschapsdieren gaan volgen, zodat ik nu in mijn praktijk een completer pakket kan aanbieden om een dier te ondersteunen om (nog) beter in balans te zijn.

En omdat ik het belangrijk vind om jezelf te blijven ontwikkelen, heb ik in 2016 ook de cursus Begeleider Hersenwerk voor Dieren gevolgd. Hersenwerk kan een hond zoveel bieden en sluit zo mooi aan bij mijn visie om een dier te begeleiden! 

 

Bij het behandelen van dieren krijg ik regelmatig de vraag van de mens bij het dier om of zij ook zelf een Reiki behandeling en/of Bachbloesems kunnen krijgen. En natuurlijk kan dat, tenslotte is mijn Reiki interesse begonnen met het geven van Reiki aan mezelf en aan andere mensen. 

In mijn huis heb ik een aparte praktijkruimte ingericht om in een prettige sfeer mensen te kunnen ontvangen voor een Reiki sessie. Want ik heb niet alleen een groot hart en veel passie voor dieren, maar ook voor een warm en oprecht contact met mensen.

Dus je bent welkom, ook als je geen dier hebt!


 

Relevante opleidingen

2006 Reiki 1

2007 Reiki 2

2010 Basiscursus intuïtieve ontwikkeling

2010 Bachbloesems voor mensen

2010 Dieren energetisch behandelen

2011 Energetisch dierentherapeut

2012 Bachbloesems voor dieren

2014 Coach Tellington TTouch® voor gezelschapsdieren

2014 Reiki 3 en Reiki Master

2014 Telepathie

2015 Communiceren met dieren

2015 Practitioner Tellington TTouch® voor gezelschapsdieren level 1

2016 Begeleider Hersenwerk voor Honden 

2016 EHBO bij honden

vanaf 2015 - 2019 Mede organisator Tellington TTouch® opleiding Nederland

vanaf 2016 Mentor voor Tellington TTouch® opleiding Nederland

2018 Practitioner Tellington TTouch® voor gezelschapsdieren level 2

2019 Opleiding TTouch for You (mensen)