Introductie workshop TTouch'en

in samenwerking met DogWolluk

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met DogWolluk in verband met de open dag van zaterdag 21 mei 2018. Cliënten van Honden Uitlaatdienst DogWolluk en bezoekers aan de open dag zijn van harte welkom!

 

Tijdens deze boeiende introductie workshop vertel ik je meer over de Tellington TTouch Methode* en de filosofie achter de methode. Ook maak je kort kennis met de verschillende onderdelen van de TTouch methode en de toepassingsmogelijkheden.

 

Na de basisuitleg gaan we aan de slag!

Je leert een aantal (basis)TTouches. Deze gaan we natuurlijk meteen toepassen bij je hond. Aan het einde van de workshop ben je in staat om thuis met de geleerde touches verder te gaan.

 

Ook als je zonder hond naar de workshop komt, kun je thuis aan de slag met je hond, kat of ander huisdier. Want TTouch werkt voor alle dieren!

 

Als je na deze introductie workshop enthousiast over TTouch geworden bent, dan kun je inschrijven voor een vervolg workshop. Hierin komen naast nieuwe touches ook, balanstraining en het inzetten van hulpmiddelen aan bod.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* TTouch kan o.a. helpen bij: 

- Angst en onzekerheid

- Overmatig blaffen en kauwen

- Trekken aan de lijn

- Agressief en ongewenst gedrag

- Weerstand tegen vachtverzorging 

- Opwinding en nervositeit

- Wagenziekte, ouderdomskwalen en lichamelijke klachten.

 

Natuurlijk is TTouch® ook een erg leuke methode voor jezelf en de hond om te gebruiken bij de dagelijkse opvoeding en verzorging, zoals nagels knippen, kammen en wassen, gebit bekijken en het versterken van de relatie.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum:

Zaterdag 2 juni 2018, van 13.00 – 15.30 uur

 

Prijzen*:

Deelname met hond:         50 Euro* p.p. (incl. BTW), maximaal 5 honden per workshop!

Deelname zonder hond:    40 Euro* p.p. (incl. BTW)

Prijzen incl. hand-out.

 * o.v.v. de actiecode op het inschrijfformulier ontvang je 5 Euro korting!!

Locatie:

DogWolluk, Tilburgseweg 25, Sprang Capelle

   


Klik hier om in te schrijven.